28.02.2012 г.

Задължителни аксесоари в гардероба

Както при дрехите има задължителни елементи в гардероба, за които писах по- рано в блога си, така и има задължителни аксесоари при жените в зависимост от сезона.
Нека започнем с аксесоарите за коса. Винаги са на мода фибите и ластиците, а след това и венчетата.






Другият аксесоар са обеците. Които в последно време са все по - големи и с различни форми, за да привлекат вниманието и хармонират на тоалета.












Често може да се носят само обеци или колие. В момента, колкото е по - дълго тилкова е по - модерно. А висулката задължително да е по -  масивна и с камъни.









Често срещан аксесоар е и гривната, която в последно време е все по - обемиста. В повечето случай от пластмаса или дърво, с камъчета или брокат.







И тук можем да добавим пръстена. И при него се наблюдава увеличаването на размера. Голям, леко винтидж е модерно.






Продължаваме с коланите. Наред с класическите сега са модерни тип пояс или много тънките.





Чантата, колкото по - голяма толкова е по - актуална за ежедневието, докато за по -офециални случай е пълна противоположност, колкото е по -  малка, толкова е по - модерна.






Шал пролетта, шал есента, шал и през зимата и лятото. Няма значение дали е едноцветен или шарен важното е да хармонира на тоалета.


Обувките токчетата тип Лубутинки още са на мода, сандалите, еспадрилите. Богат избор на цветове и материи, но се налагат няколко цвята - черният, класика и телесният, които издължава крака. И цветно, шарено, весело, пъстрота и при обувките.







Ето и клипче:














2 коментара:

  1. Много добри идеи намерих тук. Това лято ще съм на сватба и си търсех подходящи аксесоари към роклята, която ще е съвсем изчистена и бяла...

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се,че публикацията ми Ви е била полезна :)

    ОтговорИзтриване