28.01.2012 г.

ДА СИ ПОГОВОРИМ ЗА ... ИЗКУСТВЕНИТЕ МИГЛИ




Ако до скоро изкуствените мигли се смятаха за част от грима на певиците, артистите, булките и прочие, то днес нещата не изглеждат така.


 Все повече момичета и жени ползват изкуствени мигли в ежедневието си. Някои ги носят заради модата, докато други, защото природата не е била благосклонна към тях с дълги, гъсти и извити мигли. Аз се числя към първата група. Имам хубави мигли, но изкуствените подчертават зашеметяващо погледа и грима ми.Аз лично съм ползвала от миглите, които могат да се поставят в домашни условия, но има и друг вид - тези, които се ползват само в салоните за красота. Лично аз предпочитам по плътните мигли, защото на снимки излизат по-добре, но по магазините има изключително голямо разнообразие от цвят, дължина и форма.






Тези изкуствени мигли показани на снимката са удачни за ежедневието или дискотека, парти.

Изкуствените мигли на тази снимка са подходящи за артисти ,или фотосесии. 

И един съвет от мен, не разчитайте само на лепилото, което си купувате с миглите. Добре ще е да си купите и специално лепило за мигли, защото в повечето случай това, което си го купувате с миглите не лепи добре и има вероятност миглите да почнат да ви се разлепят по средата на партито. Вторият вид мигли, които се ползват в салоните за красота се вграждат между собствените ви мигли и е  важно  да бъдат правилно поставени, защото от това зависи трайността им. Тези снопчета стоят уникално красиво, но трябва да се внимава при махането им, защото може да отскубнете част от своите мигли.


И резулатите с изкуствените мигли са  зашеметяващи.




Красив поглед, които отваря окото и подчертава цвета на окото и формата на веждите.
А сега за самото поставяне на миглите. Не е нещо сложно преди да си поставите миглите се гримирайте, поставете си черен молив или очна линия над миглата. Извадете изкуствените мигли от кутииката и ги раздвижете, за да могат по - лесно да паснат на окото ви. Вземете миглата и я поставете от вътрешния ъгъл на окото към външния. Вижте как ви стоят, ако е необходимо може да отрежете с ножица излишната част. След като се уверите, че миглите ви прилягат и седи естетически красиво може или на ръката или от тубичката да минете основата на миглата с лепило ,като се стараете да е равномерно и не много. След това с внимателни движения поставете миглите, като леко ги притискате към клепача. и най-важното не лепете мигли върху своите, защото при отстраняването им после ще отскубнете и своите. на места ако е необходимо се добавя очна линия или молим, за да се прикрие основата на изкуствената мигла. И за да не е само на думи съм ви подготвила и няколко клипчета. Приятно гледане :)














Ето и  клипче за поставяне на снопчета :)




И не на последно място, когато сте ползвали веднъж миглите и желаете втри път да ги ползвате, преди да ги сложите почистете ги от лепилото, което е останало по тях, за да могат да се залепят хубаво и ги съхранявайте в оригиналната им опаковка.




Няма коментари:

Публикуване на коментар