12.02.2012 г.

МЪЖКИТЕ ВЕЖДИ

МЪЖКАР


ИСКАМ ГО ;*


Днес докато подготвях предната си публикация в блога попаднах на интересна информация. Докато ние взаимстваме от мъжкия гардероб, то мъжете взаимстват от грижите, които полагаме за себе си и дори са по - суетни от нас.





 В следствие, на което се появиха метросексуалните. Следващата ми публикация ще е от помощ, както за тях , така и за хомосексуалистите или на нас жените, когато гаджето поиска да му оправим веждите.



Добре е да знаем, че мъжките вежди НЕ се оформят, те само се почистват, за да се подчертае формата им.


Макар това да е известно на козметичките, някои от тях оформят мъжките вежди като женски. Изтънени и с чупка, което за мен е грозно. Или в старанието си да си личи, че е поддържан мъжът желае да са му оформени така? Има няколко начина за офрмяне на веждите. С кола маска или по - точно с готови ленти, които затопляме между дланите и поставяме на определеното място. Издърпваме рязко и по - посока обратна на растежа на косъмчетата, но трябва много да се внимава. След, което намазваме с олио или талк.



Другият начин е с помощта на конец, но лично за мен е по - трудно. След като с помощта на конеца оформим веждите е желателно да ги намажем с кубче лед, за да се успокои кожата.





И още един  начин е с пинсета, с която се почистват косъмчетата между веждите и под веждата. Накрая се успокоява кожата лосион, талк или олио.







И лично за мен нов начин е  премахване с восък. В началото веждите се сресват.



Оформят се с помощта на ножичка.



Нанася се  восъкът около веждите.



Премахва се  на восъкът.



И крайният резултат.



Хубаво е мъжете да се поддържат, но да е с мяра, защото в противен случай мъжкото им излъчване се губи :(

СЕКСИ










Няма коментари:

Публикуване на коментар