19.02.2012 г.

Аксесоарите ми :)

Отвън е слънчево, както и в душата ми. Весело и шарено, шарено и весело. Това лято ще е пъстро. Вече съм се настроила освен на пролетна, така и на лятна вълна. Реших да погледна аксесоарите си дали ще са актуални тази година и мисля ДА. Ето и малка част от тях:


Обеците ще са  разнообразни от към форми, цветове и материали, но за лятото са си актуални веселите моделчета с камъни и  мъниста. И както всяко лято бяло, златисто, сребристо, синьo. Актуални са моделите с дълга верижка, които могат да достигнат до ключицата, както и с формата на животни и плодове.







На този модел се регулира дължината.

Вече не са актуални тънките гривни. Те трябва да са няколко или една по-дебела гривна и тук разнообразието е голямо с цветовете, формите и материите.


През миналата година навлязоха колиета, които стигат до под гърдите или пъпа, както и масивните пръстени. И тук на пазара се предлага голямо разнообразие.


Другото, което ще е актуално и това лято са панделки в косите, по реверите, цветенца в косите или по дрехите. С тяхна помощ всеки един тоалет изглежда като нов.


И едни от най -  любимите ми аксесоари са тези за косата. Освен обикновените ластичетата и фиби сега са актуални  ластиците от плат -  изчистени или с флорални мотиви. Фибите са цветни, както и венчетата, които задължително са с цвете. Разчупват и най - семплата прическа и придават един завършен и хармоничен вид на целия ни стайлинг.






И не на последно място шалчетата, за които вече писах тема в блога. Дали на врата  или в косите са все така очарователни. 





















Няма коментари:

Публикуване на коментар