1.05.2012 г.

Как да носим клин






В последно време се наложи носенето на клин. Красиво е, но когато имате подходяща фигура или поне да прикриете несъвършенствата. Но масово наблюдавам момичетата да не преценяват как да носят клин и затова реших тази ми публикация да е по тази тема. Защото понякога вместо да бъдат привлекателни те постигат обратния ефект и стават обект на присмех, както от страна на мъжете, така и от жените. А както знаем в това отношение по - лошо същество от жената няма.

И така нека започна да излагам възгледите си относно носенето на клин :)
Едно от първите неща е да имате ясна представа за фигурата си, защото някои момичета са доста заблудени в това отношение.Ако се налага попитайте няколко приятелки или приятели  за техния честен отговор( без да се сърдите), защото не можете да се видите през техните очи как изглеждате отстрани. И тогава преценете дали изобщо да носите клин. Ако отговора е положителен, то тогава можете да продължите да четете, ако ли не - няма смисъл.
Клинът е удобен за всякакви поводи, а и е доста секси. В момента най - разпространеният е черен на цвят.





Той е актуален и подходящ за всеки случай. Може да се носи, както с ниски обувки, така и с високи. Отворени или затворени обувки...







В съчетание с жилетка или блейзър, които са актуални за сезона. Едно от важните условия при носенето на клин ( освен телосложението ) е и съчетаването му с останала част от тоалета ви. Черният клин успешно се съчетава и с по - цветна горна част. Подходящ е за носене с туники, потници, тениски, блейзъри, елеци, жилетки и ризи. Спрямо цветовата гама на черен клин всичко отива и едно от важните условия е да се съобразят и аксесоарите чанти, шалчета, колиета, обеци. Всичко да е в синхрон, за да няма подигравки зад гърба ви.

Другата варияция, която се налага в момента по улиците е цветният клин, но тук трябва много да се внимава.





Задължително условие за носене на цветен клин е останала част от облеклото да е едноцветна, за да не се получи кичозна или клоунска комбинация.( цветния клин да е препратка към чантата примерно или друг акцент в тоалета) . И в двата случая ще сте под присмех. В общи линии всичко се свежда до вашата естетическа красота, усет и стил.






Ето и няколко показателни клипчета за това КАК да се носи клин: 











И няколко съвета как не бива:
*Ако телосложението не ви го позволява по-добре недейте.




*Ако клина не е достатъчно плътен.




*Ако комбинирате два десена - на клина и горнището.

*В съчетание с колан в горната част на клина ( освен, ако не сте артист). За мен е селско.






















Няма коментари:

Публикуване на коментар