20.02.2012 г.

9 задължителни елемента в гардероба

  С наближаването на пролетта се замислих кои са онези неизменни части от нашия гардероб , които винаги присъстват и са актуални.
Като основна част са тениските. Дали в ежедневието, на парти или работа винаги се намира модел, които да е подходящ. За мен лично това е бялата тениска, която носи свежест в пролетните дни и нежност.


Друга основна част са дънките. Независимо от модела, цвета, физиката на  човека. Те са неразделна част от гардероба. Дали с висок ток или ниска обувка винаги стоят изключително добре по женското тяло, когато са съобразени с формите на притежателя си. В моя гардероб присъстват най- вече тъмни и изчистени модели.


Черната чанта. Има ли жена, която да няма такава чанта? Не. Тя е необходима, класика. Чантата допълва тоалета на жената. А коя друга чанта се съчетава така добре с дрехите? Само черната . Малка за коктейли, голяма за ежедневието. Обожавам големите чанти - практични са и елегантни.

Друга част от дамския гардероб е коженото яке. Подхожда, както в ежедневието, така  и на парти. Лесно се съчетава с всякакви материи и цветове. Носи удобство и комфорт.




Ботушите -  черни и изчистени, без катарами или други детайли. Удобни, както зимата, така и пролетта. Подходящи са да се комбинират с дънки и  клин. Могат да се носят в ежедневието или на дискотека, както и с рокля.


Блейзър или сако. Удобен и практичен. В комбинация с панталон за професионален стил, а с дънки по - неглиже. Съобразен с физиката на човека стои наистина добре.


Черни токчета. Обожавам токчетата. Това, което определя давността им е освен подръжката, формата и дизайна. Трябва да са удобни за официалния повод или партито. А това се постига с материалите, от които е изработена. Самият модел трябва да хармонира с жената. И една забележка от мен, ако не можете да ходите с високи токчета не носете такива. Отстрани е много грозно. Губи се самият ефект.



И задължителния елемент от всеки женски гардероб е малката черна рокля. Думите са излишни.









И накрая обеците.  





Приятно гледане :)


                                                    







Няма коментари:

Публикуване на коментар