15.08.2012 г.

NUDE MAKE - UP







Един от най-подходящите и предпочитани  гримoвe това лято е NUDE. Лично аз много го харесвам и предпочитам, както в ежедневието, така и за дискотека. Предимството е, че разкрива естествената ти красота и лесната подръжка в дискотеката. С него винаги ще изглеждате свежа, нежна и с едно ефирно сияние. Гримът е подходящ, както за брюнетки, така и за блондинки. Възрастовата граница също не е определяща. С този грим никога няма да сбъркате.
За направата му са нужни единствено и само козметика в телесни цветове, добре оформени вежди и чиста кожа на лицето, но и това не е задължително, защото  подходящата козметика ще прикрие несъвършенствата.
На фона на тоновете грим , които масово момичетата ползват - опушени очи, фон дьo тен като маска, прекаленото руж...Този грим е свежа глътка въздух и крачка към връщането на естествената красота издигана на пиадестал в миналото. На NUDE гръмът са заложили множество известни дизайнери, звездите от шоу бизнеса, дори и нашите чалга певачки, за което адмирации.
Ето и няколко клипчета за направата му:











Няма коментари:

Публикуване на коментар