8.10.2012 г.

Помощниците ми


Здравейте :)
Отдавна не съм писала, но не ми оставяше време. а ето и част от последните ми придобивки и отзивите ми за тях :)




ВВ крема на Гарниер е уникален, консистенцията е приятна и покривността му. Прикрива изключително добре всичките несъвършенства по кожата. Лично аз си го ползвам като фон дьo тен без притеснение. Има слънцезащитен фактор 15, 24 часа хидратация , обогатен е с витамин С. Това, което търсих от доста време :) Търсенето се увенча с успех :) Цената му е около 13 лв.


Коректора на Буржоа не се отличава по нищо от другите, които съм ползвала. Харесва ми и цената му е около 14 лв. Опаковката е компактна и може да си го носиш  със себе си.


Ох, този гланц на Импала е божествен :) Цената му е около 4 лв. Няма неприятна лепнеща консистенция, цвета е насите и четчицата е много удобна. Все една нанасяш с четка за червило. Влюбена съм в него.


Друг гланц, който си купих. Добър е и има приятен плодов аромат. Цената му е около 4 лв. безцветен, т.е. за мен е универсален. Подчертава красотата на устните, тъй като моите не са от плътните и им придава лек обем :)


Друг продукт от същата марка. Нещо средно между молив за устни и червило, компактен е  и цвета е наситен. Често го ползвам като основа, а отгоре нанасям безцветен гланц. Устните ми изглеждат "по - сочни". Цената му е около 2 лв.


И спиралата, от която съм разочарована от Avon. Цената всеки може да я види в каталога. Беше намалена и реших да си я поръчам. Четчицата е ужасна, слепва и миглите. Пари хвърлени на вятъра. Не я препоръчвам!